Projecte Justin Tyler

G(N)ASH

 

G(N)ASH és un projecte part land art part instal.lació. La instal.lació trenca amb l’homogeneitat del paisatge per crear un híbrid que és ambdues coses, arquitectura i medi ambient, establient una relació simbiótica entre la natura i la cultura.

Construit dins del paisatge del Parc Natural de Penyagolosa, afecta a cóm se percibix el medi ambient. En el moment en el que els visitants ho vejen, el treball se convertix en moltes coses simultáneament: una estructura de ingenieria dialogant amb el medi ambient; una estructura feta per l’ésser humà per a que siga utilitzada per els animals com una cova artificial per a protegir-se del sol i la plutja; una ferida cosida en la terra; i pareix en ocasions una ganyota de dents, personificant el paisatge com una entitat amb la que es possible empatitzar. L’estructura utilitza l’única forma del paisatge local al Parc Natural de Penyagolosa com un actiu amb el que treballar, perseverant en la seva forma bàsica mentres tambié venen modificats. Arte/ingenieria, natural/artificial, conceptual/representatiu, així com medi ambiente/arquitectura tots ells convergen en G(N)ASH.

Accedeix a la Bio de Justin Tyler