COMITÉ DE SELECCIÓ

Miguel Mallol

Director d’Enclave.
Comissari, crític i gestor cultural que viu i treballa entre Venècia i València. Des del 2002 es dedica a la gestió cultural i comissariat de Projectes independents i exposicions en galeries, museus o espais alternatius a nivell internacional. Membre de l’associació valenciana de crítics i treballa en el pavelló espanyol de la biennal a més de ser el co-fundador del Venice Curatorial Course.
Es dedica a la gestió de la residència Enclave Land Art i desenvolupa a més el projecte d’Enclave Curatorial. Dirigeix les intervencions externes d’Enclave Collaborations i supervisa Enclavament Education.

Jose Luís Pérez Pont

Director gerent del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i director del Centre del Carme Cultura Contemporània. Llicenciat en Dret i doctor en Belles arts. Ha exercit com a crític d’art, comissari independent i advocat. De 2009 a 2015 va presidir la Associació Valenciana de Crítics d’Art (AVCA). Entre 2011 i 2013 va ser president del Consell de Crítics i Comissaris d’Arts Visuals d’Espanya. Entre 2011 i 2015 va ser membre de la Comissió Assessora del Departament d’Art de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert de la Diputació d’Alacant. Ha desenvolupat nombrosos projectes d’edició i comissariat des d’un enfocament d’anàlisi i prospecció social.

Nerea Ubieto
Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Saragossa, treballa com a comissària independent, gestora cultural i crítica en diverses publicacions d’art. Actualment prepara l’exposició de Vari Caramés per al Canal d’Isabel II i és docent en el curs Gènere i pràctiques artístiques contemporànies de Factoria d’Art i Desenvolupament. Ha dirigit el cicle de tallers A vore si ens aclarim (Performance, Feminismes i Compromís animal) per al Ministeri de Cultura i col·labora amb el programa cultural de televisió Metròpolis per a qui ha realitzat els títols Art a Estònia, 1+1=1 i Art Entremetedor. Entre les seves últimes exposicions destaquen: Tensions escópicas en Etopía Centre d’Art i Tecnologia de Saragossa; Mystery Magnet en el Museu Domus Artium de Salamanca, Paisatges especulatius en el Museu de Terol, One Project de Art Madrid o Artfulness en el Centre del Carme, València.

Anaïs Florin

La seva pràctica artística s’inscriu principalment en l’àmbit de les pràctiques en context, presentant especial interès als relats, memòries i lluites associades a les transformacions territorials. Llicenciada en Publicitat i RRPP per la Universitat d’Alacant, Especialista en Art Contemporani per l’Institut Superior d’Art de Madrid, ha estudiat un Grau en Belles arts així com el Màster de Producció Artística a la Universitat Politècnica de València. Actualment està cursant el Programa de Doctorat en Art, Producció i Recerca a la Universitat Politècnica de València amb una beca de recerca en Centre de Recerca d’Art i Entorn en la mateixa Universitat. Ha estat becada pels programes CoSSos Comunitats de Sabers Subalterns i CULTURA RESIDENT del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i ha participat en esdeveniments com Poliniza Dos, Bé Urbain – art dans et avec l’espace public o la Biennal de Mislata Miquel Navarro – Premios d’Art Públic.

Roser Oduber
Artista, gestora cultural, directora del Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat El Forn de la Calç. Directora del Festival d’art efímer i llum “Jardins de Llum” a Manresa Directora de l’itinerari de Land Art  Microscopies” a l’Anella verda de Manresa Presidenta de l’Ass. d’Artistes Visuals de la Catalunya central