Organització

Enclave Land Art O.S.A.L.

Enclave Land Art OSAL és una associació sense ànim de lucre, creada en Novembre del 2016 per a la realització de projectes internacionals vinculats a l’art contemporani i altres expressions creatives. La finalitat dels nostres projectes preten ser de formació i divulgació de la cultura contemporània creant un vincle que convide a tot tipus de persones a apropar-se i crear sinergies sensorials entre l’art contemporani i el món que els envolta.

 

 

 

 

 

Miguel Mallol

Comissari d’art i crític que viu i treballa a Londres. Després de la seua llicenciatura en Història de l’art, viu una experiència de sis anys a Venècia on treballa en fundacions privades com la Fondazione Querini Stampalia o la galeria Matteo El Greco, així com en events públics de gran renom com la Biennal o els Carnestoltes. Des del 2002 ha organitzat i comisariat nombroses iniciatives i exposicions en galeríes, museus o espais alternatius independents a nivell internacional. Ha escrit articles i recensions per a diversos portals i revistes especialitzades, així com per a catàlegs o diaris com ‘El Mundo’ de Valéncia o ‘L’Ibèric’ de Londres. Viu en la capital britànica des de 2011, on col·labora en diferents entitats públiques i privades. Al desembre 2015 va organitzar una residència de 5 dies amb 10 artistes, en l’espai *alternatiu de la Geddes Gallery en el centre de Londres. Es dedicarà a la recerca i creació del concepte, selecció i organització i cerca de suport, així com del contacte amb els ens públics i promoció. Serà el comissari de l’exposició final i el principal enllaç entre els artistes i la gent local.

 

Victoria Falcó

Especialista en gestió cultural en projectes d’art i cultura contemporània amb més de 10 anys d’experiència, combinant pràctiques de gestió i ensenyament amb investigació, així com projectes museals i de gestió pública. Ha treballat en projectes com ARTE y NATURALEZA y CDAN en Huesca, en el V&A, Cambridge University o Ecocentrix en UK, i per la ONG Embracing the World en Kerala. En l ́actualitat s’ha centrat en la gestió, investigació i difusió del Patrimoni Fotogràfic. Viu i treballa entre el País Valencià, UK i Kerala (Índia).

 

 

Raül Julve

Actor i director que viu i treballa a València. Té experiència en publicitat, cinema i sèries de televisió a nivell nacional. És el responsable de la documentació audiovisual de la residència. S’encarregarà, junt al seu equip, dels teaser diaris que es publicaran cada dia com a xicotet resum de la residència i que serviran de promoció de l’esdeveniment final. Serà el director de producció i edició dels vídeos i el documental.

 
 
 
 
 

Carmen Mallol

És diplomada en Ciències Empresariales i llicenciada en Ciències del Treball per l’Universitat de València, Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per l’Universitat Politècnica de València i Técnic Superior en Prevenció de Riscs laborals. Te un Màster en Riscs Laborals per l’Universitat de València. Ha treballat en l’Escola de Negocis de Lluís Vives impartint classes de Inteligencia Emocional, Comunicació, Asertivitat i Treball en Equip. Ha impartit classes online a l’IVAFE d’Análisi Económic, Responsabilitat Social i Comerç Internacional, entre altres. Va treballar com a Director Financier a l’empresa Conservas Benimar de L’Olleria.
Actualment exercix com a professora d’Economia de Secundària a l’Institut les Evols de l’Alcúdia i és professora associada a l’Universitadt Politècnica de València.