Projecte Carmela Cosco

“A través dels segles, hem vist un increment/disminució del consum i els valors socials respectivament. L’ésser humà, en la seua contemporaneïtat ha xocat amb les seues pròpies responsabilitats morals, oblidant que l’ètica civil és part de cada individu que, intencionadament o sense voler es relaciona amb la resta i amb la terra. Basat en el pensament del sociòleg i teòric d’intel·ligència emocional Edgar Morin, començaré una recerca estretament lligada a la naturalesa del treball, l’home i el seu comportament així com les seues limitacions.”

“El projecte pretén representar un sistema vascular que s’instal·larà en una paret del recorregut, i aqueixes venes seran compostes per elements oposats en la naturalesa. La instal·lació involucrarà la major quantitat de gent possible per a intentar que cadascun aporte alguna cosa en aquest “sistema”, totes aquestes xicotetes contribucions crearan el cos de la instal·lació.”

“Arrepleguem la saba de la terra i açò farà que el nostre sang fluïsca amb l’essència d’aquest món i el que nosaltres aportem a ell.”

ACCEDEIX A LA BIO DE CARMELA COSCO