Projecte Rosie Leventon

Actualment a Rosie li interessen estructures com les Torres d’Aire, els colomars o els forns de ceràmica, el tipus d’edificis o construccions que no són molt evidents en el nostre món modern. ‘Enclavament’ per a ella té un significat que li recorda a un refugi, a alguna cosa recollit, potser privat i inaccessible, un assentament segur per a un grup minoritari.

“Un enclavament em recorda a alguna cosa exòtic i allunyat de la societat normal de cada dia. La meua idea per al projecte podria utilitzar materials d’empreses conegudes de ceràmica o rajoles de la regió de Castelló. Productes derivats de l’argila com són rajoles i teules serien ideals per a la meua proposta treballats en un morter per a aconseguir una pasta que s’empre com a material per a construir les parets, usant els materials tradicionals en una manera nova. Es podria, com a alternativa, utilitzar pedres oposades en el terreny encara que treballar amb elles seria una mica més difícil.

El meu projecte seria una torre circular, amb una xicoteta obertura en la part superior que poguera permetre la circulació de l’aire. Els materials i aquest tipus de construcció podrien connectar la peça amb els habitants de la zona. Es podria convertir en un espai on les aus niaren i açò els ajudaria a crear el seu propi *micro cosmos.”

Es crearà una estructura de fusta dins i es podrà veure el seu interior a través de les estretes finestres de la paret. Aquestes obertures permetran entrar i eixir als ocells i crear els seus nius a l’interior perquè estan protegits i tenen llum indirecta i corrent d’aire.

ACCEDEIX A LA BIO DE ROSIE LEVENTON