SEILA FERNÁNDEZ

Seila Fernández Arconada és una artista espanyola que viu i treballa en Bristol (UK).

Ha co-dirigit The Land of the Summer People, que és un projecte de col·laboració multidisciplinària amb Water Engineering Department, de Bristol University, fundat per EPSRC. Ha estat treballant en Some:* When, una cohesió entre el llegat d’aigües de Somerset Levels i Moors, un projecte de col·laboració social amb l’artista Jethro Brice (UK).

Tots dos projectes se centren en el canvi climàtic, especialment en les inundacions en Somerset i reben fons de la Somerset Community Foundation. A més ha sigut convidada a treballar en el camp de l’art i les comunitats post-conflicte en Donetsk Oblast (Ucraïna).

Ha desenvolupat nombrosos workshops entre diferents disciplines i intervencions entre les quals es destaquen recentment: AGU International Conference (USA) Resilience in plau?: Just do it?! Governing for Resilience in Vulnerable Plaus (Holanda), i On Earth, (UK).

Seila co-dirigeix també el col·lectiu Functional Collaborative Futures i Mixing Fields, que és una plataforma col·laborativa multidisciplinària d’especialistes en art i no-art i ha sigut seleccionada per a Transnational Dialogues, una plataforma de cross-mitjana International.

Va rebre suport i fons de la European Alternatives i la Artists’ International Fund, del British Council i el Arts Council England en 2014.

Seila ha participat en exposicions a nivell internacional, recentment va ser participe de l’exposició Imagined Landscapes en el Royal West of England Academy (Bristol, UK), B-SIDE Festival (Dorset, UK) entre unes altres. En els últims mesos ha estat treballant en projectes com “In Between Storage”, desenvolupat en un antic hangar (Latvia) i “International Exchange: Resonating across borders, una col·laboració artística travessant fronteres juntament amb l’artista Bernard Fairhurst.

ACCEDEIX AL PROJECTE PER ENCLAVE