ENCLAVE CINEMA 1ª EDICIÓ

Pots reservar les teues entrades al final d'aquesta pàgina (recorda que l'entrada és gratuïta, però has de realitzar la reserva per a accedir al recinte).

Enclave Cinema són unes jornades protagonitzades pel CINEMA, la MEMÒRIA i el TERRITORI a través de projeccions, col·loquis, presentacions, rutes i trobades.

 

24, 25 I 26 DE SETEMBRE 2021

Enclave Cinema naix com una necessitat de donar protagonisme a la transmissió d’un missatge a través del canal audiovisual que ha anat creixent dins del projecte Enclavament Land Art.

A través de la invitació a un festival diferent en cada edició, utilitzarem la mirada de cadascun d’ells per a completar la proposta conceptual d’Enclave Land Art, nexe i punt neuràlgic del Projecte Enclave.

En aquest sentit, el compromís artístic que Enclave Cinema estableix amb cada festival ve determinat pel seu caràcter expositiu, ja que el tractament en la seua concepció i desenvolupament utilitza els mateixos paràmetres que una exposició artística:

• El festival convidat és l’artista al qual se li dedica un espai expositiu.

• Els treballs de la seua secció oficial, especialment aquells que han estat guardonats en alguna de les seues edicions, es converteixen en el material a exposar.

• El criteri selectiu ve marcat per la proposta temàtica de la residència artística Enclave Land Art, base nuclear del projecte i que enguany celebra la seua 3a edició entre el 22 de novembre i el 5 de desembre a la Vall de Gallinera.

En finalitzar totes les projeccions es realitzarà un col·loqui amb l@s director@s participants.

FESTIVAL CONVIDAT 1ª EDICIÓ

ENCLAVE CINEMA naix com a plataforma de reflexió participativa i per a això hem d’aconseguir un ambient que facilite aquest objectiu. Les projeccions es realitzaran a l’aire lliure dins d’una atmosfera que convide a interactuar i relacionar-se.

Comptarem amb la participació de Carlos Olalla, director de Fescimed i d’alguns dels directors dels curtmetratges seleccionats per a generar un diàleg amb tots els assistents en finalitzar les projeccions.