Organització

Andrea Abbatangelo

Artista italià que viu i treballa a Londres. Produeix i exhibeix treballs seus des de l’any 2007, quan participa en prestigioses iniciatives com Documenta 13 (Kassel) i Marsella Provenza 2013 – European Cultural Capital (Marsella). Ha participat també en la biennal de Venècia i altres esdeveniments importants a nivell internacional.

Té experiència com a comissari i ha participat en nombrosos tallers artístics convidat per les organitzacions.

És l’enllaç entre l’organització i els artistes, formarà part del grup d’artistes que desenvoluparan un projecte i contribuirà en l’organització i creació dels esdeveniments que es preparen durant el període de la residència. Ha participat en la creació de recerca i desenvolupament del concepte, *selcción i organització així com en la cerca de suport.

 

Miguel Mallol

Comissari d’art i crític que viu i treballa a Londres. Després de la seua llicenciatura en Història de l’art, viu una experiència de sis anys a Venècia on treballa en fundacions privades com la Fondazione Querini Stampalia o la galeria Matteo El Greco, així com en events públics de gran renom com la Biennal o els Carnestoltes. Des del 2002 ha organitzat i comisariat nombroses iniciatives i exposicions en galeríes, museus o espais alternatius independents a nivell internacional. Ha escrit articles i recensions per a diversos portals i revistes especialitzades, així com per a catàlegs o diaris com ‘El Mundo’ de Valéncia o ‘L’Ibèric’ de Londres. Viu en la capital britànica des de 2011, on col·labora en diferents entitats públiques i privades. Al desembre 2015 va organitzar una residència de 5 dies amb 10 artistes, en l’espai *alternatiu de la Geddes Gallery en el centre de Londres. Es dedicarà a la recerca i creació del concepte, selecció i organització i cerca de suport, així com del contacte amb els ens públics i promoció. Serà el comissari de l’exposició final i el principal enllaç entre els artistes i la gent local.

Mari Carmen Mallol

Diplomada en Ciències Empresarials, Llicenciada en Ciències del Treball i en Administració i direcció d’empreses amb un Màster en Prevenció de Riscos Laborals en la Universitat de València i la UPV. Ha impartit classes d’Intel·ligència Emocional, Assertivitat i Comunicació en l’Escola de Negocis de Lluís Vives de la Cambra de comerç de València, classes online en el IVAFE de Comerç Internacional, Anàlisi Econòmica de l’Empresa, Treball en Equip i lideratge, en empreses de tota Espanya. Actualment treballa com a professora d’Economia en l’IES de Xest.

Serà l’encarregada de la gestió comptable del projecte i la relació administrativa amb les institucions.