Projecte Seila Fernández Arconada

‘here-NO-W-here’ és un projecte de creació inspirat en la relació transitòria entre l’ésser humà, l’aigua i la noció de lloc. L’aigua és vital per a la vida. L’aigua reflecteix i representa els seus voltants en cada instant que flueix donant-nos l’oportunitat de veure’ns a nosaltres mateixos (literal i metafóricamente) fent visible l’invisible, fragmentant la realitat per a reconstruir-la de nou.

En èpoques de transició on els incendis forestables són sempre més comuns i expandits pels canvis temporals, sentir la naturalesa i la nostra relació amb ella és vital. És així que propose qüestionar i reflexionar sobre aquest tipus d’aspectes a través de l’experimentació amb processos creatius i interaccions socials cercant proporcionar noves maneres d’entendre visions utòpiques de l’ací i ara.

Durant aquest temps treballaré amb elements rudimentaris que permeten l’escolta i la visualització de l’invisible, l’imperceptible als nostres sentits, tresors amagats que ens permeten imaginar i alhora descobrir més a fons la nostra relació amb l’aigua, el lloc i nosaltres mateixos. La participació és molt important en el meu treball és així que desenvoluparé activitats envers els habitants de Vistabella del Maestrat que seràn partícipes directes en el projecte. L’obra final presentada en Enclave serà el resultat d’aquest procés cercant fer visible aqueixes trobades i experiències durant la residència.

ACCEDEIX A LA BIO DE SEILA FERNÁNDEZ