ARMANDO BOLAÑO

Guionista i director colombià que resideix i treballa a Carib de Barranquilla.

Cofundador de la productora Cayeye Films, el principal objecte dels quals és la producció, distribució i formació audiovisual, creada al novembre de 2008.

Ha produït i dirigit els documentals: “Cayeye 28”, El Cultiu mico”, “La Carib”, “Rogelia i les dones de la barra”, el curtmetratge de ficció “Jo treball, tu em demanes, l’em tomba, tots perden…” i el documental “Carib Cinema”. Guanyador del Portafolio d’Estímul de la Secretaria de Cultura, Patrimoni i Turisme de l’Alcaldia de Barranquilla, en la modalitat de creació audiovisual en els anys 2008, 2013. Projectes: “Rogelia i les dones de la barra” (documental) i “El mur de Marta” (ficció).

Beneficiari dels Estímuls Automàtics del Fons per al Desenvolupament Cinematogràfic FDC. Soci deEGEDA, Colòmbia Societat de Gestió Col·lectiva al Servei dels Productors Audiovisuals.

Ha sigut professor de guió, producció i realització audiovisual de la Universitat Autònoma del Carib, Universitat Jorge Tadeo Lozano, Universitat Tecnològica de Bolivar.

El projecte llargmetratge “El mur”, del com és guionista i director va ser preseleccionat al Fons per al Desenvolupament Cinematogràfic FDC en la modalitat de producció de llargmetratges, seleccionat a participar en el Programa INCUBADORA del Festival Internacional de Cinema de Guanajuato, Mèxic, Taller de Producció Executiva del Bolívia Lab, Concurs Raymundo Gleyzer de INCAA, Argentina. Bogotà Audiovisual Market BAM, International Business School, Sao Paulo, Brasil. Laboratori de Projectes Bolívia LAB, Iberoamerican Films Crossing Borders en el Festival Internacional de Cinema a Guadalajara, Guanyador d’Ajuda al desenvolupament de guions de XARXA IDEA, Espanya. Seminari Internacional de Guió i Producció, UNIACC IBERMEDIA Santiago de Xile. Guanyador de convocatòria de beca a Curs de Guió per Unió Llatina, entre uns altres.

ACCEDEIX AL PROJECTE PER ENCLAVE