HUI-YING TSAI

Artista originària de Taiwan que viu i treballa a Nova York (USA).

Porta més de 10 anys treballant com a artista interdisciplinari concentrant la seua recerca en diferents punts: des d’una auto-exploració (cap a dins) fins a una condició vital outward(cap a fora); i des de la representació a la presència.

Des de principis del 2016, ha començat a treballar noves peces que han format part de la seua vida diària. El tema que ha unit tota la seua experiència artística ha sigut la frontera o límit. “No importa si és un espai tangible, espiritual, social o territorial, la frontera està constantment sent alterada i recreada, per la qual cosa el meu treball necessita ser realitzat cada dia, i la peça pot existir només gràcies a la meua presència. L’espai personal i el sentit de seguretat es defineixen amb els actes. Un ocupa l’espai amb els seus actes convertint-se en una extensió del seu cos. L’ésser humà, no obstant açò, desitja reclamar la pertinença a la naturalesa i crea per açò tot tipus de límits invisibles que condicionen als altres i a ells mateixos.”

Hui-Ying ha realitzat exposicions en diverses ciutats d’USA com a Sant Francisco, Nova York i Colorit, a més d’en altres països com Corea, Taiwan o Irlanda.

ACCEDEIX AL PROJECTE PER ENCLAVE